Звезда на Челси: Косчелни е много обиден на Арсенал

Отборът на Арсенал е изключително близко изненадващо да се раздели със своя капитан Лоран Косчелни. В последните седмици медиите на Острова информираха, че в клуба има напрежение, като Косчелни е готов да си тръгне и да се завърне в родната си Франция, като за него "топчиите" ще искат около 10 милиона евро.

Сънародникът и добър приятел на централния защитник Оливие Жиру коментира темата. Нападателят на Челси сподели, че Косчелни е обиден на тима от "Емирейтс".

Немски гранд пожела капитана на Арсенал

Има голяма вероятност английският Арсенал да се раздели с капитана си Лоран Косчелни. "Bild" пише днес, че по всяка вероятност централният защитн...

"Не можеш да кажеш присъдата си преди да чуеш и двете страни. Почти съм сигурен, че не знаем цялата истина за тази ситуация. Лоло ми е много добър приятел, познаваме се повече от 10 години, играли сме много време заедно. Той е в Арсенал вече 9 години и се справя отлично като лидер - уважава всички, голям професионалист е, страхотен пример за младите. Аз обаче сега не съм в отбора, не знам какво се случва, но едно мога да кажа - Лоло е много наранен и обиден от това, което се случва. Той е изключително емоционален човек", сподели Жиру относно добрия си приятел.

Ръководството на Арсенал пък вече работи по намирането на заместник на Косчелни и хареса такъв в тима на Манчестър Сити. Повече по темата вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!