5 дни преди началото на сезона: Промени ли ПСЖ решението си за Килиан Мбапе?


5 дни преди началото на сезона: Промени ли ПСЖ решението си за Килиан Мбапе?
Снимка: Getty Images

1411 0

ПСЖ ясно показва, че няма никакво намерение да промени позицията си за Килиан Мбапе. Нападателят на френския тим ще продължи да тренира отделно от основната група, въпреки че стартът в Лига 1 наближава, а той все още не си е осигурил трансфер.

ПСЖ няма намерение да промени позицията си

Освен това Мбапе няма да бъде включен в състава за мача от първия кръг на френското първенство за сезон 2023/24, твърди журналистът Марио Кортегана. Парижани ще играят с Лориен у дома на 12 август. 24-годишният голмайстор тренира отделно от основната група с играчи, след като активно се работи по негов трансфер.

Самият той ще тренира сутринта в 10 часа на базата на тима, докато основната група от играчи на ПСЖ се събира в 17 часа. Една от последните информации, която се появи за французина е, че е отказал нова оферта от клуба. В него е имало включена специална клауза, която гарантира напускането му през 2024 година.

От ПСЖ са сигурни, че играчът има договорка с Реал Мадрид да премине без трансферна сума следващото лято. Мбапе е на "Парк де Пренс" от август 2017 г. През сезон 2022/23 нападателят вкара 41 гола и направи 10 асистенции в 43 мача за парижани във всички турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички