Заради спор около трансферната сума: Барселона задържа до края на август Дембеле, може да го привика и на тренировка


Заради спор около трансферната сума: Барселона задържа до края на август Дембеле, може да го привика и на тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

4424 0

Основната тема около Барселона в последните седмици се оказа, че е Усман Дембеле. Френският национал леко изненадващо се оказа пред напускане на каталунците, като вече се е споразумял с ПСЖ.

Дембеле може отново да тренира с Барселона

Сделката е почти завършена, като единственото препятствие е какъв процент от трансферната сума от 50 милиона евро ще бъде получена от Барселона и Дембеле заедно с неговия агент. Засега се съобщава, че ще бъде разделяне 50/50, като и двамата ще получат по 25 милиона евро, но "балуграна" смятат, че имат право на повече.

Освен това Дембеле не може официално да завърши преминаването си в ПСЖ, докато не бъде постигнато споразумение. Според MD, Барселона може законно да го задържи до 21 август, след което трябва да му позволи да се отправи към френската столица.

Дембеле се надяваше да напусне Барселона, за да подпише с ПСЖ този уикенд, но сега това изглежда много малко вероятно. Твърди се, че дори може да бъде повикан на тренировка с испанския тим, като скоро ще разберем дали това ще се потвърди. В Испания дори и разкриха какво са били думите на Дембеле към Шави за напускането и какъв е проблемът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички