Бразилски агент оцени като безценна ролята на Неймар в ПСЖ: Той е най-евтиният играч в историята на клуба


Бразилски агент оцени като безценна ролята на Неймар в ПСЖ: Той е най-евтиният играч в историята на клуба
Снимка: Getty Images

1199 0

Бразилският агент Андре Кюри оцени каква е важността на преминаването на Неймар в ПСЖ преди вече 6 години. Крилото бе привлечено от парижани, които платиха рекордната сума от 222 млн. евро на Барселона. Според Кюри, ако той не бе преминал на "Парк де Пренс", то нямаше да се стигне и до трансферите на Килиан Мбапе и Лионел Меси.

"Безценният" принос на Неймар в ПСЖ

"Всичко, което той даде на ПСЖ, е безценно. Той е най-евтиният играч в историята на клуба, защото това, което е дал на състава по отношение на маркетинга, е невероятно.

Ако отидете някъде по света, със сигурност ще има човек с фланелка на ПСЖ, а те дори не знаеха какъв е клубът преди. В резултат на това пристигнаха Меси, Мбапе, Ди Мария и останалите. Ако изключим Неймар и Мбапе, едва ли ще намерим успешни сделки за сто милиона или повече“, заяви Кюри пред AS.

Неймар премина в ПСЖ от Барселона през 2017 г. за 222 милиона евро. Оттогава 31-годишният бразилец има 173 мача за парижани, в които е отбелязал 118 гола и е направил 77 асистенции. Пред ПСЖ сега стои по-голям проблем, а именно Килиан Мбапе. От клуба са отправили поредно предложение към него, което отново е отклонил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички