Звездата на Тотнъм Хари Кейн намекна много сериозно с кой клуб е свързано бъдещето му


Звездата на Тотнъм Хари Кейн намекна много сериозно с кой клуб е свързано бъдещето му
Снимка: Getty Images

2265 0

Голямата звезда на Тотнъм и националния отбор на Англия - Хари Кейн, намекна много категорично, че може би ще остане при "шпорите" и след края на сезон 2021/22!

Капитанът на "Трите лъва" заяви пред "Sky Sports", че развитието на тима под ръководството на старши треньора Антонио Конте ще отнеме време, а в съблекалнята никой не се е отказал да гони място в Топ 4 и участие в Шампионска лига през следващата кампания.

Тотнъм загуби последната си среща от Висшата лига (гостуване на Манчестър Юнайтед) с 2:3, след като Кристиано Роналдо отбеляза хеттрик във вратата на Лорис. След тази загуба съставът на Конте сериозно се отдалечи от четвъртия Арсенал и вече изостава на цели шест точки от него, а вечният им градски съперник дори има мач по-малко...

"Големите промени не могат да се случат за една нощ - нужно е време и търпение", заяви Кейн преди гостуването на Брайтън (16 март, 21:30 ч.) и добави още:

"Антонио Конте трябва да говори с шефовете на Тотнъм, за да види в каква посока трябва да поемем като клуб. Сега не е моментът за паника и цупене. Време е за здрави тренировки, а откакто Антонио застана начело, се разбираме много добре с него".

"На важното за един футболист е да чувства, че израства с даден треньор. Аз определено усещам, че и аз, и отборът, ставаме по-добри с Конте. Това те мотивира да се стремиш да бъдеш дори още по-добър. Надявам се, че ще завършим успешно сезона и ще намерим място в Топ 4".

*28-годишният Хари Кейн има договор с Тотнъм до 30 юни 2024 година!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички