Хосеп Гуардиола не показа притеснение, обясни и защо не е направил нито една смяна срещу Кристъл Палас


Хосеп Гуардиола не показа притеснение, обясни и защо не е направил нито една смяна срещу Кристъл Палас
Снимка: Getty Images

1690 0

Старши треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола настоя, че не съжалява за нищо, въпреки че неговите футболисти не успяха да отбележат гол на Кристъл Палас и си тръгнаха само с точка от "Селхърст Парк" в Лондон. По този начин преднината на "гражданите" на върха в Англия вече е само четири точки, а утре, 16 март, може да стане и една, ако Ливърпул победи Арсенал като гост!

"Мисля, че Палас игра добре", каза Пеп пред "Sky Sports" след мача и добави: "Все още има много мачове за изиграване, много мачове за печелене, но заради начина, по който играхме днес, в отбора няма съжаления. Разбира се, предпочитахме да победим, но реално изиграхме добър мач".

"Излязохме, за да спечелим. Играхме по невероятен начин на труден стадион, а тревното покритие не беше перфектно", оплака се Гуардиола и отсече: "Късметът не съществува във футбола. Трябва да вкарваш голове, а ние не го направихме".

В края на своята пресконференция треньорът на Сити бе попитан и защо не е направил нито една смяна срещу Кристъл Палас и той отговори така: "Футболистите, които бяха на терена, играха добре, точно затова не направих нито една смяна. Доволен съм от начина, по който се представихме днес", повтори още веднъж испанецът.

Вижте още: Кошмар за Ливърпул - Салах пропуска дербито с Арсенал?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички