Глас от Острова: Ако Почетино поеме Ман Юнайтед, Хари Кейн ще го последва


Глас от Острова: Ако Почетино поеме Ман Юнайтед, Хари Кейн ще го последва
Снимка: Getty Images/Guliver

5535 0

Хари Кейн е потвърдил пред Маруисио Почетино, че е склонен да последва аржентинския специалист, ако той поеме Манчестър Юнайтед. Двамата работиха няколко години в Тотнъм Хотспър, но Почетино бе уволнен, а сега ръководи френския Пари Сен Жермен, докато Кейн продължава да играе за „шпорите“.

Твърденията от европейските медии са, че Поч ще поеме „червените дяволи“ през новия сезон, а отборът от „Олд Трафорд“ иска да се подсили с нападател и в Хари Кейн се вижда идеалният профил футболист за тази позиция.

Според The Telegraph йерархията на Ман Юнайтед обмисля трансферна офанзива за английския стрелец след няколко месеца, а самият Кейн е доверил пред Почетино, че е склонен двамата отново да заработят заедно, ала далеч от северен Лондон.

След като напусна Тотнъм в началото на сезон 2019/20 мениджърът е непрестанно спряган за треньорския пост на Манчестър Юнайтед, а в ПСЖ той триумфира с Купата на Франция и тази година е твърде вероятно да спечели и Лига 1.

Сезонът на Хари Кейн до този момент обаче не е добър, след като нападателят не се намира в най-добрата си форма. Иначе, в цялата си кариера Кейн има 136 гола и 36 асистенции в последните си седем сезона в Премиър лийг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички