Звезда от Висшата лига е впечатлена от класирането на Ливърпул за следващия кръг в Шампионска лига


Звезда от Висшата лига е впечатлена от класирането на Ливърпул за следващия кръг в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

3983 0

Eдна от големите звезди на Ливърпул - Анди Робъртсън, бе щастлив след класическия успех с 3:0 на мърсисайдци при гостуването си на Аякс в среща от 5-тия кръг на Шампионска лига. Успехът бе изключително ценен за възпитаниците на Юрген Клоп, тъй като им осигури място в следващия кръг на надпреварата. 

"Винаги е трудно да влезеш в последния мач, нуждаейки се от победа или поне от точка. Страхотно е, че успяхме да се класираме кръг преди края. Това означава, че в мача следващата седмица няма да сме под напрежение", обясни капитанът на шотландския национален отбор.

Футболистът имаше причина да празнува и лични успехи след срещата в Амстердам, тъй като след първия съдийски сигнал оформи 50-тия си международен мач с екипа на Ливърпул, а по-късно бе избран и за "Играч на мача".

"Когато бях дете, се надявах да имам късмета да играя поне един мач. Беше сън. Да изиграеш 50 мача за този отбор е истинска радост. Надявам се, че те ще бъдат още много", коментира темата Робъртсън пред сайта на УЕФА.

Ливърпул стигна до елиминационната фаза на Шампионската лига за шести пореден път под ръководството на Юрген Клоп, което е най-дългата серия на клуба в надпреварата.

Вижте ужасяващата симулация на Нунес срещу Аякс!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички