Звезда на Челси отказа да тренира, Лампард го подкрепи


Звезда на Челси отказа да тренира, Лампард го подкрепи
Снимка: Getty Images/Guliver

1234 0

Халфът на Челси Н‘голо Канте е отказал да тренира със своите съотборници в сряда заради опасения от зараза с коронавирус. Френският полузащитник е трябвало да се появи на тренировъчната база на „сините“ "Кобъм" във вчерашния ден, но не го е направил.

Канте бе заснет да тренира в базата на Челси във вторник, като проведе нормални занимания със съотборниците си. Вчера обаче световният шампион от 2018-та година е отказал да се завърне заради страхове за здравето му. Според ‘Daily Mail’ 29-годишният полузащитник се опасява от възможността да се зарази с опасното заболяване. Мениджърът на Челси Франк Лампард застана напълно зад французина и разбира притесненията на своя играч. От клуба не смятат да притискат Канте да се върне към тренировките, докато той не се чувства комфортно. Футболистът ще има възможност да тренира в домашни условия по време на периода, в който е извън тренировъчното игрище.

В тима на Челси вече имаше случай на заразен с коронавирус футболист. Крилото на „сините“ Калън Хъдсън-Одой даде положителен тест за заболяването в средата на месец март. А ето по какъв начин Н‘голо Канте изуми феновете във вторник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички