Челси води надпреварата за подписа на талант на Барселона


Челси води надпреварата за подписа на талант на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1014 0

Отборът на Челси води надпреварата за подписа на таланта на Барселона Хавиер Мбуямба, твърди неговият агент. 18-годишният защитник се присъедини към каталунците от холандския клуб МВВ Маастрихт през миналия август, но вече обмисля бъдещето си в тима.

Агентът му Карлос Барос споделя, че някои от европейските грандове вече се нареждат на опашката за национала на Холандия под 19-годишна възраст, но от Челси са изявили най-голямо желание да го привлекат. „Почти всички големи клубове в Европа питат за Хавиер“, заяви Барос пред ‘Voetbal International’. „Реал Мадрид също отправиха запитване. Те имат желание да го вземат в школата си, но това ще бъде труден за осъществяване трансфер. Ювентус и Интер също се интересуват, както и някои топ отбори в Германия и Англия.“

„Челси е прекрасна опция. Има уникална футболна атмосфера там. Можеш да седнеш с футболистите от първия тим на обяд, а клубът е подготвил много амбициозен план за Хавиер. Мисля, че до една-две години той може да бъде част от първия отбор. Франк Лампард вече доказа, че може да играе с млади футболисти. Да бъдеш в стартовия състав на Челси на 20-годишна възраст ще бъде страхотно, разбира се“, заяви Карлос Барос.

А ето кой млад футболист на Челси бе арестуван във вчерашния ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички