В името на Реал Мадрид - бивш играч на Челси зарязал съотборниците си минути преди голям финал


В името на Реал Мадрид - бивш играч на Челси зарязал съотборниците си минути преди голям финал

683 0

Бившият играч на Челси, Реал Мадрид и Милан - Майкъл Есиен, разказва изключително любопитна история, свързана с преминаването му от лондончани в "кралския клуб" през 2012 година. Той остана на "Сантяго Бернабеу" само 1 сезон, в който беше под наем.

"Непознат номер ми звънеше и не исках да вдигам, но братовчед ми бе в стаята и ми каза да вдигна. Обажданията продължиха и вдигнах. Казахме си "Здравей" и осъзнах кой беше на телефона - Жозе Моуриньо. Трябваше да направим промяна в плановете, защото тъкмо щяхме да напускаме хотела и да потеглим към стадиона, за да играем срещу Атлетико (Мадрид)" - разказва Есиен, като визира двубоя за Суперкупата на Европа през 2012 година.

"Реал Мадрид осъществяваше преговорите с моя агент, а аз бях в автобуса и всеки момент трябваше да тръгваме към стадиона. Агентът ми каза, че трябва да оправим някаква документация и аз започнах да крещя на щофьора да спре. Бях като някакъв луд човек. Той спря, а всички ме гледаха и се чудеха какво става. Аз слязох и се върнах при моя агент. Чакахме, документацията дойде, оправихме я и всичко се случи в срок, за щастие" - продължава той.

"Казах на агента ми, че трябва да отида да си взема поне обувките. Веднага след това отидох на стадиона, но мачът вече бе свършил. Присъединих се към съотборниците ми на терена, а някои от тях вече знаеха за Реал. Взех си обувките и се сбогувахме. След церемонията по награждаването се сбогувахме по-подобаващо в съблекланята. Пожелаха ми късмет. На следващия ден бях в самолета към Мадрид" - разказва Есиен.

Междувременно, Реал Мадрид е сред европейските грандове, които ще играят за специална новосформирана Купа на солидарността.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама