Зума: Впечатлен съм от това, което виждам от Тиаго Силва


Зума: Впечатлен съм от това, което виждам от Тиаго Силва
Снимка: Gulliver/GettyImages

1737 0

Бранителят на Челси Курт Зума е впечатлен от новото попълнение на лондончани Тиаго Силва, като заяви, че няма търпение да се учи от бразилеца. „Сините“ привлякоха Силва със свободен трансфер в края на август, след като 36-годишният футболист напусна Пари Сен Жермен със свободен трансфер.

От ПСЖ така и не предложиха нов договор на дългогодишния си капитан, но това даде шанс на бразилеца да продължи кариерата си на високо ниво в отбора на Франк Лампард. Курт Зума е впечатлен от това, което е видял от Силва до момента и се надява да придобие все повече от опита на ветерана до края на сезона. „Още от момента, в който Тиаго Силва прекрачи вратата на базата Кобъм, той започна да дава съвети на играчите около него. Държи се много добре с хората около него и ясно си личи, че той има много добри лидерски качества. Всички посрещнахме Тиаго в отбора и сме много щастливи, че той е сред нас в Челси. Нямам търпение да работя с Тиаго и смятам, че много от хората в отбора се чувстват по същия начин. Развълнувани сме да играем с него и да се учим от него“, заяви Курт Зума пред официалния сайт на Челси.

Тиаго Силва и Курт Зума играха заедно в сърцето на отбраната на тима при победата с 4:0 над Кристъл Палас в последния кръг на Висшата лига. През уикенда за Челси предстои ново домакинство, този път на Саутхемптън.

А ето кой бранител на "сините" е разочарован, че не получава достатъчно шансове в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички