Емерсон разкри, че се е надявал да играе повече в Челси


Емерсон разкри, че се е надявал да играе повече в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2042 0

Бранителят на Челси Емерсон Палмиери разкри, че кариерата му в Челси не се развива по начина, по който той би желал, като добави, че се чувства важен единствено за националния отбор на Италия. Лондончани взеха бразилеца с италиански паспорт от Рома през януари 2018-та година с договор за 4 години и половина.

26-годишният футболист бе втори избор за левия бек на „Стамфорд бридж“ след Маркос Алонсо, а след идването на Бен Чилуел в тима на Челси шансовете му за изява със синята фланелка изглеждат все по-малки. Крайният бранител се чувства доста по-ценен за националния отбор на Италия, като липсата му на шансове за изява в Англия започва все повече да го притеснява. „Когато пристигна за мачове на националния отбор на Италия, всичко в главата ми се променя. Чувствам се важна част от групата. В Челси нещата не се получават по начина, по който се надявах да се случват през този сезон. Трябва да работя по-усилено“, заяви Емерсон Палмиери след мача на Италия срещу Полша вчера.

Крайният бранител продължава да бъде титуляр в състава на Роберто Манчини, въпреки статута си на резерва на „Стамфорд бридж“. Във вчерашната вечер той изигра пълни 90 минути при равенството 0:0 на „Скуадра адзура“ срещу Полша. А ето кой тим бе близо до привличането на Емерсон Палмиери в последния ден от трансферния прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички