Кепа твърдо отказва да напусне Челси и смята да се бори за титулярно място


Кепа твърдо отказва да напусне Челси и смята да се бори за титулярно място
Снимка: Getty Images/Gulliver

1464 0

Вратарят на Челси и националния отбор на Испания Кепа Арисабалага заяви, че няма намерение да напуска клуба и ще продължи да се бори за титулярното място между рамките на „Стамфорд бридж“. Стражът допусна някои грешки през изминалия сезон, при което треньорът Франк Лампард на няколко пъти го остави на резервната скамейка.

Испанският вратар се върна като титуляр за Челси през този сезон, но негова грешка срещу Ливърпул отново накара английския наставник да разчита на резервата Уили Кабайеро вместо него. Кепа коментира ситуацията с него в Западен Лондон, докато е част от лагера на испанския национален отбор. „Всичко, което мога да направя, е да работя усилено. Това е в ръцете ми. Вече показах какво мога да правя, вярвам в себе си и ще продължа по същия начин. Най-важното е да остана спокоен и фокусиран, тъй като всеки иска да играе, включително и аз. Минаваме през такива периоди по време на кариерата ни като футболисти. Трябва да продължа да работя спокойно“, заяви Кепа Арисабалага пред ‘El Transistor’.

Връщането на испанеца в стартовия състав на Челси обаче няма да е никак лесно. Лондончани привлякоха Едуард Менди от Рен, който за момента изглежда първи избор на вратата за Франк Лампард. А ето кой футболист на Челси бе определен за един от най-добрите на своята позиция от треньора на Байерн Мюнхен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички