Юрген Клоп заговори за "нечестни обстоятелства и луди решения" след поражението от Тотнъм


Юрген Клоп заговори за "нечестни обстоятелства и луди решения" след поражението от Тотнъм
Снимка: Getty Images

2900 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, заяви, че е останал горд от Ливърпул, след като неговият тим бе победен по драматичен начин с 1:2 от Тотнъм в мач от седмия кръг на Висшата лига. Срещата ще се запомни с факта, че имаше много спорни положения, от които според мнозина ощетен остана тимът на мърсисайдци.

Коментарът на Клоп

Отсъжданията на реферите

"Никога не съм бил толкова горд с нашия отбор, както в този мач. Никога не съм виждал такъв мач с толкова нечестни обстоятелства и луди решения. Сами си вкарахме, това е автогол и е трудно да го приемем. Но все пак съм много горд с отбора. При първия червен картон Къртис Джоунс стъпва върху топката и кракът му се плъзга по-навътре в крака на противника, което изглежда различно на забавен каданс. Той стъпва върху топката с пълна скорост и се плъзга по-нататък по нея. Лош късмет. Колко за Диого Жота първият му жълт картон не беше реален", сподели Клоп след мача.

Амбициите на Ливърпул

"Ако искате да изградите отбор, имате нужда от играчи с характер. И днес ги видях. Те се биха. Това е специална вечер. Колкото до автогола на Матип, това е малко като съдба, някой трябваше да си подложи крака в този момент. Наистина страхотна игра в защита от Джоел в този мач. Той подложи крак и топката попадна във вратата. Има и по-лоши неща в живота, такива моменти се случват", добави още германският специалист.

Мърсисайдци бързо трябва да забравят за поражението от "спърс", тъй като следващото предизвикателство "чука на вратата", а то се казва Унион Сент-Жилоа, с когото Ливърпул ще премери сили в Лига Европа на пети октомври.

*Още новини за Висшата лига четете на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички