"Златен" състав! Маурисио Почетино иска трима световни шампиони в Челси?


"Златен" състав! Маурисио Почетино иска трима световни шампиони в Челси?
Снимка: Getty Images

10983 0

Спряганият за най-вероятен нов треньор на Челси - Маурисио Почетино, вече е помислил за лятната си селекция, информират медиите на Острова.

"Daily Mail" съобщава, че специалистът е набелязал цели трима световни шампиони от Мондиала в Катар за подсилване на редиците на лондончани. Споделената информация се отнася за 3 от асовете на Аржентина - Лаутаро Мартинес, Алексис Мак Алистър и Емилиано Мартинес.

Слабите звена на "сините"

Нападение

Челси има сериозен проблем с отбелязването на попадения през настоящия сезон, регистрирайки едва 36 такива във Висшата лига. Само 3 отбора, включително вече отпадналият Саутхямптън, имат по-лошо нападение в първия ешелон на английския футбол. Бившият наставник на Тотнъм ще се нуждае от нов нападател, а най-добра опция вижда в лицето на тарана на Интер Лаутаро, твърди изданието. Интерес има и към звездата на Наполи Виктор Осимен, за когото обаче се твърди, че е почти сигурен оставащ при италианския шампион.

Халфова линия

Лондончани ще желаят да се подсилят и в средата на игрището, където като подходяща опция се явява Мак Алистър. Той обаче е силно желан и от други клубове във Висшата лига като Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

Врата

"Сините" разполагат с двама играчи под рамката на вратата - Кепа Аризабалага и Едуард Менди. И двамата обаче са далеч от убедителни през настоящата кампания, което оставя вратата за нов страж отворена. Почетино таи добри чувства спрямо вратаря на Астън Вила и един от главните "виновници" за триумфа на "гаучосите" на Световното Емилиано Мартинес.

За атакуващия пост пред лондончани стои и трети любопитен вариант!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички