В Бразилия обявиха ужасяваща новина за лагера на Челси


В Бразилия обявиха ужасяваща новина за лагера на Челси
Снимка: Getty Images

8152 0

Още една неприятна новина за феновете на Челси бе обявена. Бразилското издание "Globo Esporte" оповести, че звездата на тима Тиаго Силва няма намерение да играе повече за "сините" и е готов да напусне клуба.

Според източника Силва, който през февруари удължи договора си със "синия" клуб за още една година, се е разкаял и няма никакво намерение да играе за лондонския гранд повече. За сметка на това, 38-годишният бразилец желае да се завърне в отбора, от който тръгва кариерата му, а именно - Флуминензе.

Защо Силва е взел това кардинално решение?

Централният защитник бе остър критик на решенията, взети от собствениците на Челси през този сезон, прицелвайки се в Тод Боели и компания, след като лондонският клуб инвестира над £600 милиона в нови играчи.

Въпреки слабата форма на лондончани и напредналата си възраст Силва не спира да впечатлява с изявите си както по английските, така и европейските терени. Много от почитателите на Челси са на мнението, че 38-годишният бранител е сред най-добрите играчи на клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси с голям жест към феновете си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички