Случва се! Франк Лампард защити звездата на Челси Едуард Менди след поредния резил в Англия


Случва се! Франк Лампард защити звездата на Челси Едуард Менди след поредния резил в Англия
Снимка: Getty Images

4414 0

Челси записа пореден неубедителен мач и резултат срещу Нотингам в събота. Двата тима завършиха 2:2 насред "Стамфорд Бридж" в двубой от 36-ия кръг на Висшата лига.

Грешката на Менди

Сериозни критики за изхода от срещата получи вратарят на "сините" Едуард Менди, който допусна грешка за първия гол на съперника. При наглед лесна за улавяне или избиване топка, центрирана в наказателното поле на лондончани, стражът не съумя да надскочи останалите в пеналтерията, допускайки Тайво Авонии да открие резултата.

Въпреки това, треньорът на тима - Франк Лампард, защити своя възпитаник. След последния съдийски сигнал той получи запитвания дали съжалява, че е избрал французина под рамката на вратата. Той обаче застана на негова страна.

"Случва се"!

"Имаме двама добри вратари. Еду тренираше много добре. Той е вратар, на когото вярваме, така че стартира" заяви категорично временният наставник на лондончани пред медиите и продължи.

"Грешки се случват. Разочарован си от тях, но се случват. Даден играч вкарва. Не отделяш цяла седмица, пресъздавайки някакви моменти, защото подобни неща стават", допълни още той.

Изглежда ясно и кой ще замести Лампард на треньорския пост в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички