Голямата новина е потвърдена: Ясно е кой поема Челси през следващия сезон


Голямата новина е потвърдена: Ясно е кой поема Челси през следващия сезон
Снимка: Getty Images

4264 0

Челси отдавна капитулира в борбата през настоящия сезон на всички фронтове, но голямата криза в клуба е напът да приключи! Става въпрос за големия казус на мениджърския пост, който временно е зает от легендата на клуба - Франк Лампард. 

Оказва се обаче, че ръководството на клуба се е договорил със специалиста, който по всяка вероятност ще поеме тима от следващия сезон.

Той е добре познат на Острова и по всичко личи, че спекулациите ще се превърнат в реалност и Маурисио Почетино ще е новият наставник на Челси, категоричен е известният журналист Фабрицио Романо.

Следващите стъпки

Сделката е в напреднал етап още от миналия месец, като се очаква нейното финализиране в следващите дни, след като Почетино е приел предизвикателството на "Стамфорд Бридж".

На практика той ще започне с работните си задължение от идния месец, тъй като Челси ще остане поверен на Лампард до края на кампанията, предвид оставащите няколко кръга във Висшата лига/

Аржентинският специалист ще изгради свой екип начело на клуба, а съвсем скоро се очаква и да обсъди трансферните си идеи с ръководството на клуба. 

Вижте кои се очаква Маурисио Почетино да освободи от Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички