"Завижда, изглеждам по-добре": Стана ясно как е реагирал Рууни на нападките на Роналдо


"Завижда, изглеждам по-добре": Стана ясно как е реагирал Рууни на нападките на Роналдо
Снимка: Getty Images

1438 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е "зашеметен" от критиките, с които Кристиано Роналдо отговори на неговите собствени такива. Това се твърди в материал на "Sky Sports". Както е известно, настоящата звезда на "червените дяволи" заподозря някогашния си съотборник, че му завижда и обяви, че изглежда по-добре от британеца.

Изглежда, че след признанията на Роналдо пред Пиърс Морган Рууни е бил потърсен за коментар, но той е предпочел да се въздържи.

"Доколкото разбираме, Уейн Рууни е зашеметен от критиките по негов адрес от страна на Кристиано Роналдо в интервю за Пиърс Морган. Рууни е решил да не прави официално изявление по този повод, но става ясно, че голмайсторът на Англия за всички времена е смятал винаги Роналдо за един от двамата най-добри играчи в света заедно с Лионел Меси", пише изданието в свой материал.

"Но Роналдо изглежда трябва да приеме, че кариерата му е в заключителен етап, а когато се намираш в клуб от ранга на Манчестър Юнайтед, трябва да уважиш ситуацията и да не очакваш да играеш във всяка минута от всеки мач. Ние в "Sky Sports" смятаме, че Рууни няма злонамереност към Роналдо", се казва още в материала. А ето какви бяха думите на Роналдо за Рууни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички