Роналдо с разкритие: пази в дома си праха на починалите си син и баща


Роналдо с разкритие: пази в дома си праха на починалите си син и баща
Снимка: Getty Images

3107 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо направи изненадващо разкритие. Той призна, че съхранява в дома си праха на починалия си новороден син тази година, а също и на отдавна починалия си баща.

"Аз съм постоянно с тях, разговарям, те са до мен. Знаеш ли, те ми помагат да бъда по-добър човек и баща. И това е нещо, с което се гордея истински... Тези послания, които получавам от тях, особено от сина си...

Тогава Джио дойде у дома и всички останали деца започнаха да питат: Къде е другото дете?". Ние седяхме на масата, а те продължиха да питат къде е той. След седмица аз казах: Нека да бъдем честни с децата. Нека да им кажем, че Анхел - така искахме да го наречем, е отишъл в Рая!".

Децата разбраха всичко. Те казваха: "Тате, ще направя това за него", а после показваха небето с пръст. Най-много ми харесва, че той е част от живота им. Няма да лъжа децата, казах им истината, но беше труден процес.

В известен смисъл след това станах по-добър като баща за останалите деца. Станах по-дружелюбен с тях. Те станаха по-близки с татко си. За нас с Джорджина се отнася същото.

Последните шест месеца бяха най-тежките в живота ми от смъртта на моя баща насам", разказа португалецът пред своя приятел - журналистът Пиърс Морган. А ето за какво нещо, свързано с децата му, е обиден Роналдо на Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички