Бяха братя! Как Рууни "изяде с парцалите" играч, застрашил кариерата на Роналдо (ВИДЕО)


Бяха братя! Как Рууни "изяде с парцалите" играч, застрашил кариерата на Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1703 0

Една от най-коментираните теми в последно време е раздорът в отношенията между Кристиано Роналдо и клуба, за който самият португалецт нееднократно е отбелязвал, че ще остане в сърцето му - Манчестър Юнайтед. 37-годишният футболист получава много критики по свои адрес, а някои от тях идват от футболисти, с които е играл рамо до рамо при първия си престой на "Олд Трафорд".

Сред тях е и Уейн Рууни, който бе отбелязал, че някои слаби резултати на "червените дяволи" се дължат именно на бившия му съотборник. Тази критика не бе приета никак добре от Кристиано и той отдели специално внимание на Рууни по време на интервюто на раздора - разговорът на CR7 с британския журналист Пиърс Морган.

"Не знам защо ме критикува толкова много. Може би, защото той приключи със своите кариера в 30-те години от живота си, докато аз все още играя на високо ниво. Няма да казвам и че изглеждам по-добре от него, което е вярно" - бяха думите на португалеца.

На фона на всичко това си припомняме един момент от нетолкова далечното минало, когато двамата бяха в отлични отношения. В един сблъсък за ФА Къп - в четвъртфиналната фаза, през 2007 година англичанинът "изяде с парцалите" опонент, който влезе изключително остро в краката на Кристиано и буквално застраши кариерата му. За щастие, след това единоборство Роналдо се изправи веднага на крака.

Действието се развиваше в края на срещата, а Кристиано бе до тъчлинията, готвейки се за изпълнение със запазената му марка за тогава. Това очевидно не се хареса на Джеймс Морисън, който скочи остро в краката на опонента, а след това бе изгонен. Само вижте реакцията на Рууни след влизането - можете да го сторите по-долу в материала.

Наскоро пък проговори още една от мишените на Роналдо: Ралф Рангник сподели какво мисли за думите на португалеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички