Защо Манчестър Юнайтед се бави с решението? Актуална информация за случая "Грийнууд"


Защо Манчестър Юнайтед се бави с решението? Актуална информация за случая "Грийнууд"
Снимка: Getty Images/Guliver

4592 0

Ситуацията с талантливия футболист на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, продължава да интересува сериозно феновете на "червените дяволи". "BBC" пък предостави актуална информация защо на "Олд Трафорд" се бавят с решението си за британеца.

Юнайтед действа внимателно

"BBC" твърди, че "дяволите" се бавят с потвърждаването за бъдещето на Мейсън Грийнууд в клуба, тъй като искат да се консултират с всички ключови акционери в Юнайтед, включително всички членове на женския отбор.

Припомняме, че Грийнууд не е играл футбол от януари 2022 година, когато бе арестуван за опит за изнасилване и изнасилване срещу своята приятелка в имението си в Манчестър.

По-рано през 2023 година обаче всички обвинения по делото срещу британеца отпаднаха. В момента Юнайтед води вътрешно разследване и с официално съобщение до своите фенове съобщи, че ще преразгледа внимателно ситуацията, преди да вземе окончателно решение дали да задържи, или да освободи Мейсън Грийнууд.

Междувременно интерес към нападателя не липсва. Редица турски грандове като Галатасарай и Бешикташ са готови да привлекат футболиста, ако Юнайтед вземе решението да се раздели с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Талант на Манчестър Юнайтед попадна сред четиримата най-ценни тийнейджъри във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички