Тен Хаг се готви да изненада приятно феновете на Манчестър Юнайтед с мечтания нападател


Тен Хаг се готви да изненада приятно феновете на Манчестър Юнайтед с мечтания нападател
Снимка: Getty Images

9788 0

През настоящото трансферно лято имаше редица слухове, които свързваха Виктор Осимен от Наполи с евентуално преминаване в Манчестър Юнайтед. "Дяволите" решиха да се подсилят с Расмус Хойлунд, който ще води атаката на Ерик тен Хаг от следващия сезон, но не всичко около нигерийският таран на "партенопейците" е приключило.

Тен Хаг ще зарадва феновете на Юнайтед

Според "Manchester Evening News" "червените дяволи" проучват опции за следващото лято и се насочват към играчи, чиито договори изтичат. Името на Осимен също фигурира в списъка на нидерландския мениджър Тен Хаг.

За целта обаче 53-годишният специалист ще трябва да почака чак до 2025-а година, тъй като договорът на Осимен с Наполи изтича тогава. Младият нигериец бе ключов за тима от Неапол и неговите 26 попадения на Ботуша помогнаха на неаполитанци да вдигнат Скудетото за пръв път от 33 години.

Мнозина експерти обаче вярват, че Осимен може и да не изпълни до край своя договор с Наполи. Интерес към услугите му има от страна на редица европейски грандове, които са готови да го привлекат към редиците си. Неотдавна пък се появиха информации, от които стана ясно, че собственикът на неаполитанци - Аурелио Де Лаурентис ще иска близо 170 милиона евро за нигерийския таран.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Юнайтед е готов да привлече още двама футболисти до края на лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички