Договориха ли се? Манчестър Юнайтед отговори на офертата на Уест Хям за Хари Магуайър


Договориха ли се? Манчестър Юнайтед отговори на офертата на Уест Хям за Хари Магуайър
Снимка: Getty Images

2199 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, е съвсем близо до това да смени клубната си принадлежност. Националът на Англия е напът да подсили редиците на Уест Хям.

Има договорка

Това информира трансферният експерт Фабрицио Романо. От споделеното от него става ясно, че двата клуба са се споразумели за продажбата на футболиста.

Журналистът твърди, че "чуковете" са приели предложената сума от 30 милиона паунда за правата на централния защитник. Това все още не означава, че сделка има.

Все още остават детайли по споразумението, които трябва да бъдат изгладени. Освен това, играчът трябва да изясни параметрите по евентуалния си договор с новия си тим.

Магуайър на "Олд Трафорд"

Англичанинът облича червената фланелка през 2019-а година. Той бързо си извоюва капитанската лента, но така и не успява да убеди, че притежава нужните лидерски качества.

Тя му бе отнета съвсем наскоро, а неговата роля зае Бруно Фернандеш. За гранда от Манчестър бранителят има на сметката си 175 мача, 7 гола и 5 асистенции във всички турнири. Носител е на Купата на Англия през изминалата кампания.

А какво мисли самият Магуайър за подобна сделка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички