Заха иска да напусне Палас, има кандидати за подписа му


Заха иска да напусне Палас, има кандидати за подписа му
Снимка: Getty Images/Guliver

1017 0

Според „Скай Спортс“ Пари Сен Жермен, Борусия Дортмунд и Монако влизат в битка за подписа на звездата на Кристъл Палас Вилфред Заха. 27-годишният футболист вече е информирал „орлите“, че иска да напусне клуба през това лято, след като не успя да осъществи трансфер миналата година.

Оферти на Арсенал и Евертън за котдивоареца бяха отказани от ръководството на Кристъл Палас, след като нито един от двата клуба не пожела да заплати исканите 80 милиона паунда. Въпреки че Заха официално пожела трансфер в последния ден от миналогодишния летен прозорец, това не склони ръководството на Палас да го продаде, като от „Селхърст парк“ бяха решили да се разделят с него единствено срещу исканата сума. Крилото има още 3 години от настоящия си договор с Кристъл Палас, тъй че от клуба не бързат да го продават.

Вилфред Заха е един от потенциалните футболисти, които могат да заменят Джейдън Санчо в Борусия Дортмунд, ако английският национал осъществи трансфер в Манчестър Юнайтед. ПСЖ и Монако пък изглеждат добри опции за продължението на кариерата на 27-годишния играч, който желае да направи следващата стъпка в кариерата си. Проблем пред евентуален трансфер при „монегаските“ обаче може да се окаже фактът, че тимът не успя да се класира за следващото издание на Шампионската лига. А ето колко е тежко положението на тъмнокожите играчи в борбата с расизма според Заха.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички