Футболист на Манчестър Юнайтед стана жертва на обир, пропуска мача с Уест Хям


Футболист на Манчестър Юнайтед стана жертва на обир, пропуска мача с Уест Хям
Снимка: Getty Images

2540 0

Защитникът Виктор Линдельоф ще пропусне двубоя на Манчестър Юнайтед с Уест Хем този уикенд, тъй като домът му е бил посетен от крадци, подобно на случая с играча на Манчестър Сити Жоао Кансело, който се разигра съвсем наскоро. 

Инцидентът се е случил, докато Юнайтед играели с Брентфорд в сряда вечер. Семейството му е невредимо, но е било принудено да се крие от крадците и е изживяло истински шок.

"Потвърждаваме, че е имало взлом в дома на Виктор Линдельоф по време на гостуването срещу Брентфорд. Семейството му, което е било в дома по онова време, останало невредимо, но било силно разтърсено. Това било стресиращо преживяване за тях, и за Виктор, когато научил за случилото се след мача, като клубът им осигурява пълна подкрепа. Окуражаваме всеки с информация относно престъплението да се свърже с полицията", споделиха "червените дяволи" в свое изявление.

Запитан за инцидента по време на пресконференцията си преди срещата с Уест Хем, мениджърът на Юнайтед Ралф Рангник потвърди, че е дал почивка на Линдельоф и че 27-годишният футболист няма да бъде на разположение за събота.

"Говорих с него на дълго и на широко по време на полета ни обратно от Лондон, като разговаряхме и тази сутрин за около 20-25 минути. Той ми каза какво всъщност се е случило и че е било много травмиращо преживяване, особено за съпругата му и дори за тригодишния му син".

"Той ми каза, че точно в момента иска да остане в дома си. Не иска да оставя жена си и семейството му сами, което напълно разбирам, бидейки баща на две деца. Съгласихме се, че той няма да тренира днес и няма да бъде на разположение за мача утре", поясни Рангник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички