Наложи се Рангник да се оправдава за смяната на Роналдо и гневната му реакция


Наложи се Рангник да се оправдава за смяната на Роналдо и гневната му реакция
Снимка: Getty Images

1786 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отрече за напрежение между него и Кристиано Роналдо след гневната реакция на португалската звезда при смяната му в мача с Брентфорд. "Червените дяволи“ водеха с два гола, когато германският мениджър реши да извади нападателя и да го замени със защитника Хари Магуайър.

Роналдо бе разочарован да види номера си на таблото за смени, като му отне време преди да напусне терена, облече впоследствие яке и го хвърли на земята от яд. Португалецът бе забелязан да пита „защо аз?“, а след това двамата с Рангник разговаряха на пейката.

Наставникът на Юнайтед заяви, че е нормално Роналдо да иска да остане на терена и да вкарва голове, но е искал да предпази 36-годишния футболист предвид мача в събота и факта, че съвсем наскоро „червените дяволи“ пропиляха аванс от два чисти гола срещу Астън Вила в последния си двубой. Юнайтед приемат Уест Хем на „Олд Трафорд“ в събота, като и двата отбора се борят за място в топ 4.

Нормално е като за нападател, той иска да вкарва голове. Той се върна от лека травма, така че за мен бе важно да имам предвид, че ни предстои двубой след три дни. От друга страна, водехме с 2:0. Същият резултат като на „Вила Парк“ и реших да направя така, че да защитим аванса си този път – мисля, че това беше правилното решение“, сподели Рангник пред BT Sport след успеха с 3:1. Ето кои трима титуляри, според Рангник, не стават за такива в тима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички