Томас Тухел отказа да стовари вината върху Ромелу Лукаку преди третия мач с Тотнъм


Томас Тухел отказа да стовари вината върху Ромелу Лукаку преди третия мач с Тотнъм
Снимка: Getty Images

1136 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел даде пресконференция преди неделното домакинство срещу Тотнъм във Висшата лига. Това ще бъде третото лондонско дерби от началото на годината, а "сините" спечелиха с категорична игра предишните два сблъсъка, които бяха от 1/2-финалите в турнира Купа на Лигата (2:0 и 1:0).

Попитан от журналисти дали нападателят Ромелу Лукаку, който от доста време насам не може да намери най-добрата си форма, е несправедливо обвиняван, Тухел каза лаконичното "Добре дошли в реалността" и добави:

"Ние сме под светлините на прожекторите, нас ни критикуват, всички нас и това е ежедневие. Когато си играч от такъв калибър, хората говорят за теб. Това е част от футбола, независимо дали ни харесва или не".

"Не знам дали мога да обясня неговата форма. Всичко е резултат от много фактори. Обсъдили сме причините, но той не е единственият човек, на когото разчитаме да печели мачовете", допълни Тухел, а относно третия сблъсък с Тотнъм каза:

"Те влизат в срещата с късна победа, (б.р. - "шпорите" постигнаха инфарктен обрат срещу Лестър) която ще им даде допълнителна мотивация. Ще играем трети мач срещу тях за кратко време и мисля, че те вече знаят какво правим, както и ние познаваме играта им".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички