Ралф Рангник с нов коментар за Кристиано Роналдо, CR7 получил светкавичен отговор на свой въпрос


Ралф Рангник с нов коментар за Кристиано Роналдо, CR7 получил светкавичен отговор на свой въпрос
Снимка: Getty Images

5581 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник настоя, че приоритет за него винаги ще бъде колективът, а не индивидуалността, по време на пресконференцията си преди домакинството на Уест Хям от Висшата лига (22 януари).

Отговаряйки на въпрос на журналист за ситуацията с Кристиано Роналдо, разразила се по време на гостуването на Брентфорд, когато CR7 бе заменен, опитният наставник каза следното:

"Мисля, че не беше нужно да се вдига толкова много шум от всичко това. Мога да говоря единствено за себе си и за треньорския ми екип. Работата на един мениджър е да помогне на отбора да спечели три точки и беше видно след последния ни мач (б.р. - 2:2 с Астън Вила), че този път трябва да се справим по-добре".

"Въпросът беше - кого да заменя? Разбира се, Роналдо е доказан голмайстор и е футболист, който винаги иска да играе и да вкарва голове. Но отборът е по-важен от всеки един поотделно - Кристиано, Единсон, Бруно...", мотивира се Рангник и добави:

"Роналдо ме попита и защо не съм извадил някой от по-младите играчи. Отговорът дойде няколко минути по-късно, когато един от тях вкара третото попадение. Може би Кристиано също можеше да вкара този гол, но във футбола не трябва да има 'може би' - трябва да се взимат правилните решения в правилния момент".

За финал временният старши треньор на Манчестър Юнайтед добави, че в последните седмици се наблюдава подобрение в някои аспекти, но все още е нужна много работа, за да се затвори разликата с отборите в челото на класирането. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички