За мечтаните трансфери! Арсенал осигури сериозен бюджет на Микел Артета за лятото


За мечтаните трансфери! Арсенал осигури сериозен бюджет на Микел Артета за лятото
Снимка: Getty Images

2305 0

Ръководството на Арсенал ще осигури на треньора на тима Микел Артета сериозен бюджет за целите му с настъпването на летния трансферен прозорец.

За мечтаните попълнения

"talkSPORT" информира, че наставникът на "артилеристите" ще има на разположение около 150 млн. паунда, за да изгради боеспособен състав, готов отново да щурмува върха във Висшата лига.

"Топчиите" все още са в битката за така мечтания триумф в елита на Англия. Широчината в състава им обаче каза своето при няколкото негативни резултати, дали шанс на Манчестър Сити да се доближи до първата позиция.

Изданието съобщава, че специалистът ще цели надграждане в тима, а целите за новата кампания ще са най-високите. Парите ще бъдат осигурени от собствениците и продажба на играчи.

Кой гледа към изхода на "Емирейтс"?

Твърди се, че Киърън Тиърни, Фоларин Болагун, Никола Пепе и Нуно Тавареш са след най-потенциалните  изходящи трансфери през лятото. Райс Нелсън също най-вероятно ще се раздели с "топчиите", но като свободен агент.

А кой към входа?

Очаква се Артета да потърси класен полузащитник, нов централен нападател и централен бранител. На Острова са убедени, че халф от "артилеристите" вече е набелязан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички