"Помислих го за страхотен"! Франк Лампард обясни свое решение при загубата от Арсенал


"Помислих го за страхотен"! Франк Лампард обясни свое решение при загубата от Арсенал
Снимка: Getty Images

1974 0

Треньорът на Челси - Франк Лампард, похвали едно от зимните попълнения на лондончани - Нони Мадуеке, въпреки тежката загуба от местния съперник Арсенал.

Кризата продължава

"Сините" допуснаха поражение от "червено-белите" с 1:3 в мач от 34-ия кръг на Висшата лига във вторник. Макар това да беше поредният негативен резултат на сметката му като наставник на тима, специалистът намери място и за позитиви.

Заслужена похвала

На пресконференция след срещата Лампард похвали автора на единственото попадение за отбора. Той отличи неговата работна етика, загатвайки, че това може да е само началото на бляскавата му кариера на "Стамфорд Бридж".

В 65-ата минута Матео Ковачич намери Мадуеке с дълго подаване в наказателното поле. Англичанинът беше хладнокръвен очи в очи с Арън Рамсдейл и отбеляза първото си попадение с екипа на Челси.

"Работата ми е да казвам на играчите какво трябва да се свърши, а те трябва да го сторят. Ако не го направят, няма да започнат мача. Някои хора като Нони днес - смятам, че беше страхотен. Той тренираше по подобен начин цяла седмица и тва е причината да играе", заяви Лампард пред медиите.

Треньорът обаче не спести и критките по адрес на своите възпитаници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички