Венгер за шансовете на Арсенал за триумф във Висшата лига: Ако не тази година, то другата


Венгер за шансовете на Арсенал за триумф във Висшата лига: Ако не тази година, то другата
Снимка: Getty Images

1332 0

Легендарният наставник на Арсенал - Арсен Венгер, коментира шансовете на бившия си тим за спечелването на Висшата лига през този сезон. Френският специалист бе категоричен, че ако това не се случи през тази кампания, то е напълно възможно да стане през следващата.

"Мисля, че в отбора имаме играч на всяка една позиция, който има качеството да спечели трофея. Ако не тази година, то другата - Арсенал може да спечели лигата, но качеството е налице. Знаете, че и отборът върви напред, в момента е много млад", каза Венгер за "Sky Sports".

"Аз харесвам начина и стила, по който те играят, футболистите не спират да се движат, вземат интелигентни решения около наказателното поле. Също така има много добра сплотеност и всички съставки за успех са налице".

Французинът спечели три титли в Арсенал, но отборът от Северен Лондон не е вдигал трофея от Висшата лига от 2004 година насам и чакането им за слава може да продължи, ако Манчестър Сити не сбърка до края на сезона.

В момента Арсенал изостава с една точка от Сити, след като е изиграл мач повече, и се изправя пред огромен тест за титлата си този уикенд, когато ще гостува на амбициозния Нюкасъл.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал с историческо постижение в лондонските дербита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички