Микел Артета и Арсенал уверени, че ще отмъкнат цел на Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Челси?


Микел Артета и Арсенал уверени, че ще отмъкнат цел на Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Челси?
Снимка: Getty Images

6654 0

В Арсенал стават все по-уверени пред една от големите си трансферни цели това лято. "Артилеристите" са крайно решени да привлекат звездата на Уест Хям Деклан Райс.

"The Evening Standart" съобщава, че в клуба вярват, че могат да надвият конкуренцията за подписа на полузащитника. Него желаят още грандове като Ливърпул, Челси и Манчестър Юнайтед.

Евентуален триумф във Висшата лига и гарантирано участие в Шампионска лига, както и турнири като Суперкупата на Англия, Карабао Къп и ФА Къп, ще издигнат тима на Микел Артета на ново ниво, което изглежда достатъчно да привлече Райс.

Договорът на футболиста с Уест Хям

От договора на халфа с "чуковете" остават по-малко от 2 години, което обаче е без особено значение предвид желанието му да приеме ново предизвикателство. Той вече на няколко пъти отказа оферти за удължаването на договора му с Уест Хям.

Колко ще струва Райс?

В предходни пъти "чуковете" поставиха изумителната цена от 150 милиона паунда за своя играч. Ако не успеят да го запазят, ще трябва да го продадат, за да вземат пари от него. В противен случай, след по-малко от година той ще има право свободно да преговаря с друг клуб. Различни източници, като "The Daily Telegraph" съобщават, че желаната сума се е смъкнала на около 70 млн. паунда.

За да бъдат още по-амбицирани, "артилеристите" получиха ценен съвет от трансферен специалист за Деклан Райс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички