Сагата с Михайло Мудрик няма край: Стана ясно защо Арсенал не е пратил по-добра оферта от Челси


Сагата с Михайло Мудрик няма край: Стана ясно защо Арсенал не е пратил по-добра оферта от Челси
Снимка: Getty Images

7929 0

Арсенал и Челси водеха люта битка за подписа на Михайло Мудрик през изминалия зимен трансферен прозорец. В крайна сметка, "сините" спечелиха надпреварата и привлякоха украинеца за сумата от 100 милиона евро. "Топчиите" обаче са имали шанса да изпратят по-добра оферта, но са се отказали в последния момент, твърди френският журналист Жулиен Ларон.

Защо Арсенал се е отказал от Мудрик?

Според гореспоменатия източник собственикът на тима от Северен Лондон Стан Крьонке лично е предложил на Микел Артета и Еду Гаспар да изпрати по-добра оферта за Мудрик, но в последния момент двамата управници са се отказали от преследването на бързоногото крило.

Причината за внезапното решение на Еду и Артета не се споменава, но феновете на "топчиите" вярват, че двамата са взели правилното такова, защото новата звезда на Челси не впечатлява по никакъв начин във Висшата лига.

Мудрик автоматично се превърна в един от най-скъпите футболисти на Острова с преминаването си в Челси. Той обаче се намира в своеобразна криза, тъй като може да се похвали с едва 2 асистенции и нито един гол в 12 мача от елита на Англия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал с историческо постижение в лондонските дербита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички