Откровенията на Пол Погба: Всичко започна при Моуриньо на "Олд Трафорд"


Откровенията на Пол Погба: Всичко започна при Моуриньо на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

2182 0

Френският полузащитник на "червените дяволи" Пол Погба разкри в интервю пред "Le Figaro", че е имал период на депресия в своята кариерата, който е започнал под ръководството на Жозе Моуриньо.

*Припомняме, че Специалния бе начело на Манчестър Юнайтед между 2016 и 2018 година, а в един момент дори бе отнел капитанската лента на халфа, тъй като не бе доволен от дисциплината му!

"Имах период на депресия в моята кариера. Понякога не знаеш кой си и искаш просто да се изолираш, да останеш сам. Това са признаци, които не можеш да сбъркаш", заяви 29-годишният Погба и допълни:

"Всичко започна при Моуриньо на "Олд Трафорд". Задаваш си въпроси и се чудиш дали вината е у теб, защото никога преди в живота си не си изпитвал нещо подобно. Всички топ спортисти минават през такива моменти, но малцина си признават. Рано или късно усещаш депресията в тялото ти, в главата ти… Тя може да е там само за месец, но може да остане и за година".

"Печелим много пари и в действителност не се оплакваме, но това не ни предпазва от трудните моменти. Трябва ли винаги да си щастлив поради факта, че изкарваш много пари? В живота не е така. Ние не сме супергерои, а обикновени човешки същества", защити се Погба, който след края на сезон 2021/22 ще стане свободен агент.

Вижте още:  След победата над Лацио в дербито на Рим - Жозе Моуриньо остана недоволен от... феновете на Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички