За 20-и път през сезона: Отложиха мач от Висшата лига заради COVID-19


За 20-и път през сезона: Отложиха мач от Висшата лига заради COVID-19
Снимка: Gulliver/GettyImages

1699 0

Мачът между Бърнли и Уотфорд от Висшата лига на Англия в днешния ден бе отложен поради случаи на коронавирус и контузии в състава на „виненочервените“. Шон Дайш, мениджърът на Бърнли, заяви в понеделник, че има едва десетима футболисти от първия тим на тренировка и са „малко по-зле“, отколкото са били преди съботния двубой с Лестър, който също беше отложен.

Футболен клуб Бърнли потвърждава, че е одобрил молбата на Висшата лига за отлагане на двубоя във вторник вечер с Уотфорд. Ръководството на Висшата лига одобри молбата на Бърнли, като клубът има по-малко от необходимия брой играчи на разположение за мача (13 полеви футболисти и вратар) поради случаи на коронавирус, контузии и играчи, заети с отборите си на Купата на Африка. Това идва след отложения мач на Бърнли с Лестър в събота“, се казва в изявление на Висшата лига.

Отлагането на втори мач на Бърнли в рамките на три дни последва това на градското дерби между Тотнъм и Арсенал по молба на „артилеристите“, след като отборът загуби играчи заради COVID-19, контузии, наказания и Купата на Африка. Излиза, че днешният мач е 20-ият отложен в английското първенство през настоящия сезон. Ето кой клуб прие лошо отлагането на негов мач заради проблеми у противника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички