В Тотнъм възмутени от отлагането на дербито с Арсенал


В Тотнъм възмутени от отлагането на дербито с Арсенал
Снимка: Gulliver/GettyImages

2382 0

Ръководството на Тотнъм публикува официална позиция относно отлагането на дербито с Арсенал във Висшата лига. "Артилеристите" поискаха отлагане заради многото отсъстващи футболисти от състава. "Шпорите" недоволстват от факта, че отсъстващите не са заразени с коронавирус.

„Изключително изненадани сме, че тази молба бе уважена. Ние бяхме дисквалифицирани от Лигата на конфедерациите, след като голям брой на заразени с COVID-19 трябваше да отложим мач, а молбата ни за преместване на двубоя с Лестър не бе одобрена. След това, когато Лестър поиска, срещата бе отложена", гласи официалното становище от Тотнъм.

„Първоначалното намерение на отлагането бе да е в полза при засегнати от коронавируса играчи, в резултат на което отборите са в ограничен състав. В комбинация с контузии често един клуб не успява да събере нужния брой футболисти. Не вярваме, че целта на отлаганията е за справяне със ситуация, в която играчите не са разположение поради други причини, различни от коронавирус“, допълват от клуба.

Ето от кой клуб "шпорите" ще пазаруват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички