Манчестър Юнайтед иска поне 15 милиона паунда за Фил Джоунс


Манчестър Юнайтед иска поне 15 милиона паунда за Фил Джоунс
Снимка: Getty Images

1363 0

Манчестър Юнайтед е оценил на 15 милиона британски лири централния бранител Фил Джоунс, макар англичанинът да играе изключително нередовно за този клуб през последните няколко години.

29-годишният британец изигра 90 минути срещу Уулвърхемтпън Уондърърс на 3-и януари, като това беше първата му поява на терена за „червените дяволи“ от почит две години.

Джоунс вярва, че трябва да напусне „Олд Трафорд“ през този месец, а няколко клуба имат сериозен интерес към него, но според Daily Star английският клуб държи да получи поне 15 милиона паунда за своя футболист.

Според информацията Бърнли е готов да привлече защитника, но „виненочервените“ ще имат сериозни проблеми да изравнят заплатата на Джоунс, която се равнява на 400 хиляди паунда на месец.

Бранителят изигра фантастичен мач срещу

„вълците“, но бе пратен обратно на скамейката за последния мач срещу Астън Вила, като Ерик Баи, Рафаел Варан, Хари Магуайър и Виктор Линдельоф са предпочитаните защитници пред него.

Бившият футболист на Блекбърн Роувърс има 225 мача за „червените дяволи“ от 2011-а досега, като има спечелена една титла и един път ФА Къп.

А какъв е проблемът на Антони Марсиал с Ман Юнайтед, научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички