Ерик тен Хаг бесен на шефовете на Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг бесен на шефовете на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

5616 0

Предводителят на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, е бесен на факта, че клубът бездейства по време на летния трансферен прозорец. „Червените дяволи“ купиха трима нови – Тирел Маласия, Лисандро Мартинес и Кристиан Ериксен, но нидерландецът вярва, че на отбора са му нужни още доста нови футболисти.

След като сделката с Френки де Йонг не изглежда обнадеждаваща за Манчестър, то Тен Хаг и Юнайтед се провалиха и в опита си да вземат звездата на Аякс Антони. Това затишие в трансферната работа ядосва много Тен Хаг, а Mirror пише, че той рано-рано е загубил доверие у ръководството на клуба от „Олд Трафорд“.

Отборът се раздели с 9 човека през това лято, а шефът Ричард Арнолд и друг такъв – Джон Мъртоуф, са обещали на мениджъра, че ще се вземат поне петима нови.

Манчестър Юнайтед започна сезона в Англия с две загуби и се намира на последното място във временното класиране на Висшата лига. А какво заяви Де Хеа след тежкото поражение от Брентфорд, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички