Юрген Клоп се присмя на прибързаните критики към Дарвин Нунес и Ерлинг Холанд


Юрген Клоп се присмя на прибързаните критики към Дарвин Нунес и Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

3874 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп определи като 'лудост' това колко бързо феновете на Острова са започнали да критикуват Дарвин Нунес и Ерлинг Холанд за представянето им до момента.

Уругвайският нападател се присъедини към "червените" през лятото с трансфер на стойност 100 милиона евро от Бенфика, а норвежецът подсили "небесносините" срещу фиксираната в договора му с Борусия Дортмунд сума от 60 милиона евро. Първоначално и двамата се отчетоха с някои комични пропуски, но след това бързо влязоха в ритъм.

Говорейки пред "Sky Sports" преди днешното домакинство на Кристъл Палас, Клоп заяви следното с голяма доза ирония: "Преди 5 седмици, когато започнахме лятната си подготовка, Нунес изигра първия си мач и отвън не изглеждаше добре. Лудост е колко бързо започваме да съдим хората! Представете си някой да го направи с вас - първи ден на работа, нещата не се получават и ти казват: "Отивай си вкъщи, не искаме да те виждаме повече! И, между другото, не получаваш втори шанс"".

"Сега вече всеки може да признае - "Нунес e правилният нападател". Това е добре и за нас, и за него. Той е силен физически и притежава добра техника, но не можеш да му кажеш: "Хайде, трябва да ми покажеш 100 процента от възможностите си" - трябва да развиеш футболиста и точно това правим ние в момента", добави немецът, а след това спомена и Ерлинг Холанд:

"И друго е смешно - победихме Манчестър Сити седмица преди старта на сезона и всички питаха: "Ще вкара ли Холанд тази или онази ситуация. Във футбола една седмица е като 10 години", констатира треньорът на Ливърпул.

Вижте още: Кошмарни новини за Стивън Джерард и Астън Вила!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички