Възходът на Нюкасъл приключи с болезнена загуба от Астън Вила (ВИДЕО)


Възходът на Нюкасъл приключи с болезнена загуба от Астън Вила (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3777 0

Астън Вила постигна една от изненадите в 31-вия кръг от Висшата лига, след като спечели с класическа разлика от 3:0 домакинството си Нюкасъл. Двата тима се борят в челото на класирането и по този начин "свраките" остават трети с 56 точки, но победителите събраха 50 точки на 6-тото място. 

В герои за бирмиганци се превърнаха Джейкъб Рамзи с попадението си от 11-тата минута и най-вече Оле Уоткинс, който матира Поуп на два пъти през втората част - 64-тата и 83-тата минута.

На практика изявеният голмайстор можеше да увеличи проблемите за "свраките", след като ВАР отмени попадението му в 61-вата минута поради засада. 

По този начин приключи и серията на Нюкасъл от пет поредни победи, които пък продължиха три поредни загуби и две ремита преди това. 

Междувременно на другия полюс са победителите, които постигнаха пета поредна победа, а в последните си 8 срещи имат само едно равенство, различаващо се от успех в крайния резултат.

Възпитаниците на Емери заслужено се поздравяват с успеха, след като изиграха цялата среща с желание, контролираха кълбото през 51% от времето и създадоха със 7 голови положения повече - общо 15.

Проследете всичко най-интересно от Висшата лига със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички