Арсенал научи колко милиона ще трябва да плати за голямата си трансферна цел


Арсенал научи колко милиона ще трябва да плати за голямата си трансферна цел
Снимка: Getty Images

3061 0

Арсенал продължава да преследва една от най-големите си трансферни цели през последните няколко години, а именно Джеймс Мадисън от отбора на Лестър.

"Лисиците" са готови да се разделят с един от своите звездни играчи за сумата от 61 милиона паунда, твърди изданието "Todofichajes". Управата на клуба се нуждае от свежи средства в касата си и няма да има проблем да продаде Мадисън.

Има сведения, че с привличането на Мадисън Артета иска да засили конкуренцията в своя състав. Мадисън може да се подвизава както на крилото, така и в централната линия, където Арсенал разчита основно на Мартин Йодегор, Гранит Джака и Томас Партей.

Освен Арсенал интерес към услугите имат и амбициозните собственици на Нюкасъл, които са готови да привлекат английския национал, който не успя да запише игрови минути на Мондиал 2022 поради контузия в коляното и остана на пейката.

Мадисън се присъедини към Лестър от Норич за сумата от 20 милиона паунда през лятото на 2018 година. Той може да се похвали с 54 гола и 38 асистенции в 196 мача във всички турнири за "лисиците".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Денят, в който Тиери Анри накара всеки фен на Арсенал да избухне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички