Въпреки всичко: Рангник впечатлен от 1 играч - посочи, че той е бъдещият капитан на Юнайтед


Въпреки всичко: Рангник впечатлен от 1 играч - посочи, че той е бъдещият капитан на Юнайтед
Снимка: Getty Images

9645 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед определено не се радва на най-добрия си сезон. Дори напротив - "червените дяволи" разочароват почти с всеки двубой своите привърженици, които очакват много повече от любимците си, още повече предвид факта, че несъмнено в този състав има много качества.

Дълго се смяташе, че проблемът е в мениджъра Оле Гунар Солскяер, но и неговият заместник Ралф Рангник се сблъсква със сходни проблеми в съблекалнята. Едва ли и германският специалист е особено доволен от това, което вижда.

Въпреки това той отличи един футболист след минималния успех с 1:0 над Астън Вила в третия кръг за ФА Къп. Става въпрос за полузащитника Скот Мактоминей, който реализира единственото попадение в срещата след центриране на Фред и игра с глава.

"Той е момче от академията, енергията му е невероятна. Освен това започна да вкарва попадения и блести с лидерски умения. Не бих се изненадал, ако до няколко години той е капитанът на този отбор" - сподели Рангник.

Друго момче от академията на "червените дяволи" и любимец на привържениците пък далеч не впечатлява с изявите си напоследък. Как Рашфорд вбеси феновете на Юнайтед с тотална липса на желание (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички