Роналдо и Меси може да не играят един срещу друг, а един с друг


Роналдо и Меси може да не играят един срещу друг, а един с друг
Снимка: Getty Images

4877 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да стане футболист на Пари Сен Жермен, твърди "Le 10 Sport". Той може да замени във френския клуб Килиан Мбапе, който е пред трансфер в Реал Мадрид. Според източника ПСЖ е готов да предприеме активни действия, ако португалецът изяви желание да напусне "червените дяволи".

От известно време се говори, че суперзвездата не е доволен от ситуацията в Манчестър Юнайтед и обмисля напускане. Според слуховете Роналдо е уведомил своя агент Жорже Мендеш, че трябва да му търси нов отбор, ако нещата не се променят. Че не е доволен от положението на "Олд Трафорд" нападателят намекна и на Нова година в публикация за празника.

Ако такъв трансфер се състои, е много вероятно Роналдо да се събере за първи път в един тим с големия си конкурент Лионел Меси. Ако има сделка още през януари, това ще стане факт. Ако Роналдо подсили ПСЖ през лятото, е възможно двете мегазвезди да се разминат (ето защо).

Петкратният носител на "Златната топка" се завърна в английския гранд през миналото лято. Той записа 16 мача за тима във Висшата лига, в които реализира 8 гола и направи 3 асистенции. Отборът обаче се намира на седмото място в класирането, имайки 22 точки по-малко от лидера Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички