Рашфорд вбеси феновете на Юнайтед с бездушна игра и "отказ от гол" (ВИДЕО)


Рашфорд вбеси феновете на Юнайтед с бездушна игра и "отказ от гол" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1846 0

Манчестър Юнайтед записа минимална победа с 1:0 срещу Астън Вила, с което си осигури участие на 1/16-финалната фаза в най-стария футболен турнир в света - ФА Къп. За пореден път през сезона обаче "червените дяволи" разочароваха сериозно с представянето си.

Астън Вила игра много добре на "Олд Трафорд" и категорично може да съжалява, че не стори нещо повече в срещата. Юнайтед пък спечели след ранен гол на Скот Мактоминей. Играчите в червено предложиха отчайваща продукция и отново бяха надиграни, и то у дома.

Привържениците бяха бесни на някои футболисти, а сред тях бе дори любимецът им Маркъс Рашфорд. Нападателят не е в добра форма през тази кампания, но това, което не се харесва на феновете, е тоталната липса на желание.

Езикът на тялото на англичанина е такъв - той не се бори, не тича толкова, а най-често ръкомаха с ръце недоволен. Една ситуация 20-ина минути преди края на редовното време тотално изчерпа търпението на запалянковците към Рашфорд.

При нея Грийнууд бе изведен отдясно и бе с топка в крака, като Рашфорд спринтираше от другата страна непокрит и очакваше подаване (по-рано в двубоя имаше огледална ситуация, в която Рашфорд не подаде на Грийнууд), но такова не дойде.

Грийнууд стреля, а Емилиано Мартинес спаси, но не напълно убедително. Рашфорд обаче не се впусна да стигне до топката и да я вкара в мрежата, а просто остана недоволен на място и се обърна с гръб. Можете да видите ситуацията във видеото по-долу.

Вижте повече за това как Манчестър Юнайтед изстрада трудния успех над Астън Вила във ФА Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички