Как бе посрещнат Джерард от феновете на Юнайтед и безценната му реакция (ВИДЕО)


Как бе посрещнат Джерард от феновете на Юнайтед и безценната му реакция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7073 0

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард се завърна в дома на големия враг Манчестър Юнайтед - "Олд Трафорд", но като мениджър на Астън Вила. Двата тима се изправиха един срещу друг от третия кръг на ФА Къп и въпреки отличната игра на "виланите" и слабото представяне на "червените дяволи" - Ралф Рангник и компания спечелиха с минималното 1:0.

Едва ли някой се е съмнявал как ще бъде посрещнат на митичния "Олд Трафорд" Джерард от феновете на Юнайтед. Прогнозите се потвърдиха и при стъпването си на терена той получи солидна доза освирквания и подвиквания, докато вървеше към мястото си.

Наставникът на Астън Вила обаче далеч не изглеждаше смутен, а реакцията му го потвърди. Той бе застанал с гръб към "Стретфорд Енд" - Западната трибуна на "Олд Трафорд", а при освиркванията се обърна с лице към феновете.

След мача пък бе запитан за атмосферата и отговори: "Сравнително тихо! Бил съм и на по-шумни стадиони от този. Това бе добър сблъсък. Добра атмосфера, а колкото до това, което получих от феновете - абсолютно нищо и не ми повлия".

Към Астън Вила скоро ще се присъедини новото попълнение Филипе Коутиньо, който също е бил част от Ливърпул, но той нямаше как да вземе участие срещу Юнайтед и да помогне на тима си. Все пак Джерард не пропусна да похвали Коутиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички