Въпреки първото място във Висшата лига: Ангелос Постекоглу обясни какво и защо го е разочаровало в играта на Тотнъм


Въпреки първото място във Висшата лига: Ангелос Постекоглу обясни какво и защо го е разочаровало в играта на Тотнъм
Снимка: Getty Images

1286 0

Старши треньорът на Тотнъм - Ангелос Постекоглу, бе доволен от факта, че тимът му се завърна на първото място в английската Висша лига, побеждавайки Фулъм с 2:0 (ВИДЕО) в последния мач от 9-ия кръг:

"Заслугата е на всички. Със сигурност стартът на сезона е окуражаващ. От гледна точка на резултатите и представянето ни на терена - показваме постоянство", заяви наставникът на "шпорите" на пресконференцията си след двубоя и допълни:

"Тази вечер трябваше да се постараем здраво. Мисля, че през първото полувреме стояхме много добре. Трябваше да бъдем търпеливи, тъй като Фулъм играеше много организирано, особено в защита. Може би през първите 45 минути можехме да вкараме още 1-2 гола, за да убием интригата".

58-годишният специалист обаче даде да се разбере, че е останал крайно недоволен от начина, по който футболистите му са се представили през втората част, когато предоставиха инициативата на гостите:

"Наистина съм разочарован от второто полувреме! Когато притежавахме топката, дори не бяхме близо до нивото, което показваме от началото на сезона. Вероятно това бяха най-лошите ни 45 минути с топка в крака до момента. Трябва да бъдем дисциплинирани до края на мачовете, защото днес в края Вик (б.р. - Гилермо Викарио) направи няколко чудесни спасявания, за да запази мрежата си "суха". Трябваше да контролираме двубоя много по-добре...", изтъкна Постекоглу и за финал добави:

"Казвам го всяка седмица - все още ни предстои много дълъг път! Минали са само 9 мача, а ние сме в началото на изграждането на нещо голямо. Би било много по-лесно за мен да застана пред вас и да ви кажа, че сме велик отбор... Трябва да се подобряваме и отговорността за това е моя. Можем да бъдем по-добри, сигурен съм в това".

*Четете всички последни новини от английския футбол в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички