„Чувствата са смесени“! Микел Артета с коментар след дербито с Челси


„Чувствата са смесени“! Микел Артета с коментар след дербито с Челси
Снимка: Getty Images

1155 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета направи интересен коментар след лондонското дерби с Челси. Двата тима завършиха 2:2 на „Стамфорд Бридж“ в среща  9-ия кръг на Висшата лига.

В момента „топчиите“ са втори в класирането с 21 точки. Хората на Маурисио Почетино са 9-ти с 12 пункта.

МНЕНИЕТО НА АРТЕТА

„Чувствата са смесени. Трябва да отдадем заслуженото на Челси за начина, по който се настроиха. Това можеше да се очаква. Играхме под нивото си и не действахме съсредоточено с топката. След това се направиха корекции и второто полувреме се представихме с различен интензитет, бяхме по-опасни и трябваше да вкараме първия гол по-рано.

Когато губите с 0:2 от Челси, можете да наведете глава и да започнете да се обвинявате един друг, но отборът никога не е правил това, те вярваха, че могат да вземат нещо от мача“, заяви Артета, цитиран от „BBC“.

ГОЛЯМАТА ЗАГУБА НА СЪР БОБИ ЧАРЛТЪН

 „Спомням си, че като дете събирах карти и гледах видеоклипове и видях какво направи за английския и световния футбол. Това е голяма загуба. Той вече беше легенда, а сега ще остане такъв завинаги. Чарлтън остави след себе си невероятно наследство, не само като играч, но и като човек“, изрази съжалението си той след кончината на голямата легенда на английския футбол Сър Боби Чарлтън.

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖ ОТ ЛОНДОНСКОТО ДЕРБИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички