„Той има любовта на феновете, но…“ – мениджърът на Нюкасъл Еди Хау с коментар за Тонали


„Той има любовта на феновете, но…“ – мениджърът на Нюкасъл Еди Хау с коментар за Тонали
Снимка: Getty Images

1039 0

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау говори за ситуацията около Сандро Тонали. Той призна, че най-трудната част тепърва предстои за 23-годишния национал на Италия.

Бившият играч на Милан имаше  епизодична роля при победата на „свраките“ с 4:0 във Висшата лига над Кристъл Палас във вчерашния следобед.

Тонали е пред угрозата да получи продължителна забрана, ако се установи, че е нарушил правилата за залагания чрез текущо разследване в Италия. Сандро обаче беше горещо аплодиран преди, по време и след съботния мач на стадион „Сейнт Джеймсис Парк“.

Тонали влезе на терена в 69-ата минута на мястото на Бруно Гимараеш, като „свраките“ вече бяха отбелязали четири гола до този момент. Възможно е това са бъде последният му мач за няколко месеца, ако се установи, че е нарушил правилата и бъде наказан.

Към момента не се знае дали той  ще може да участва в сблъсъка от Шампионската лига с Борусия Дортмунд в сряда .

Нека да изчакаме и да видим, но да, мисля, че най-трудната част предстои, независимо какво ще се случи. Веднага получаваш много внимание и хората говорят за ситуацията. Той има любовта на феновете, но това е трудно да се запази за дълъг период от време. Кой знае какво предстои?

Просто мисля, че е страхотно за него да знае, че има подкрепата не само на ръководството на футболния клуб и мениджъра, но и подкрепата на привържениците, а те са най-важните хора“, коментира Еди Хау.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нюкасъл сложи край на мълчанието и проговори за Сандро Тонали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички